Raspunsul Veoricai la scrisoarea lui Iohannis: va rog nu bateti la usa, deschidem noi din cand in cand!

La solicitarea domnului presedinte #rezist IoHAOS de a primi informatii cu 24 de ore inainte de Sedintele de Guvern ca sa aiba probabil ce citi pe avion, pentru ca ieri sa isi manifeste direct interesul de a si participa la ele, Veorica, prim-ministrul Romaniei, ii raspunde astazi intr’o scrisoare publica:

”Domnului Klaus Werner Iohannis,

Președintele României,

Am luat notă cu satisfacție de declarațiile dumneavoastră recente prin care admiteți, în sfârșit, că este necesar să colaborăm pentru România. De asemenea, salut faptul că ați răspuns apelului meu de colaborare politică pentru asigurarea, de către România, a unei bune președinții a Consiliului Uniunii Europene.

Referitor la solicitarea dumneavoastră, prin care invocați prerogativele conferite de art.87 din Constituția României, privind primirea agendei de lucru a fiecărei ședințe a Guvernului, vă informez că Guvernul României transmite, de fiecare dată, pe site-ul propriu, agenda de lucru a ședințelor Guvernului, împreună cu proiectele de documente de politici publice, proiectele de acte normative sau alte documente, precum și documentele însoțitoare respective, documente ce pot fi consultate de orice persoană.

În cazul în care pe agenda ședinței Guvernului vor fi proiecte de acte normative referitoare la “probleme de interes național privind politica externă, apărarea țării, asigurarea ordinii publice”, în conformitate cu textul constituțional invocat, vă vom semnala acest lucru și vă asigur de toată deschiderea în situația în care veți decide să participați la ședința de Guvern.

De asemenea, în cazurile subsumate de textul constituțional sintagmei ”alte situații”, caz în care este la latitudinea prim-ministrului invitarea Președintelui României (”Președintele României poate lua parte la ședințele Guvernului (…) la cererea primului ministru, în alte situații”), vă voi adresa, cu celeritate, invitația de a participa la ședința de Guvern, dacă voi considera necesară participarea dumneavoastră.

În încheiere, vă asigur, domnule președinte, de cunoașterea, de către Guvernul României, a obligației de loialitate constituțională care impune, deopotrivă Guvernului și Președintelui României, precum și oricărei autorități publice, respectarea competențelor constituționale, fără asumarea unor prerogative care excedează cadrului constituțional și legal”.

Prim ministru,

Viorica DĂNCILĂ

Sursa.

Mai fratilor, va ziceam eu sau nu va ziceam ca Veorica e cel mai cojos prim-ministru pe care l’am avut vreodata si bine ar fi sa nu fie subestimata?!

Nah, plesneala!  bravo Ca la carte!  rofl

Sa traiesti Veorico, in ritmul asta iti fac loc de tatuaj langa ala cu Dragnea ca sa moara dusmanii tefelisiti!  laugh

4 comentarii la „Raspunsul Veoricai la scrisoarea lui Iohannis: va rog nu bateti la usa, deschidem noi din cand in cand!”

 1. revine a mea curiozitate bolnava .. ce draku fizica a predat asta, si cui, cand o absolventa de petrol si gaze ii da jet in doua fraze ? ca la scripeti e mai competenta veorica, pot sa inteleg, dar sa-i dea si cu planul inclinat in capul ala mare de sas … cam nasol …

  Răspunde
 2. Acest răspuns dimpreună cu altele arată că atunci când se vrea, se poate. Ceea ce bănuiam deja. Era unul, omul cu șobolani. În cazul nostru, robotului cu elefanți i s- a dat un eject binemeritat și îndelung așteptat. A părăsit cladirea guvernului nu ca Elvis, ci ca ceea ce este, un prostovan fără pereche. La gradul de îngâmfare cu care este dotat, trebuie să fi durut laugh

  Răspunde
  • A durut … rau de tot, si sa va dau ceva de pe surse credibile:

   Iohaos a venit la cabinetul premierului insotit de un filmator si un fotograf pregatit probabil sa isi documenteze in vreun fel show’ul pe care urma sa il faca pentru a servi ulterior presa din UM’uri si rezistacii. Partea proasta e ca acestora nu le’a fost permis accesul in biroul premierului unde Iohaos a intrat singur, pe baieti vazandu’se nevoit sa ii lase la usa! rofl

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura