S’a trecut la “lupta pentru justitie” cu cocktailuri molotov

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. vasile says:

  imi plac astia din Timisoara, sunt asa viteji si revolutionari, dau cu molotoave…. pardon, le lasa pe trotuar si fug, ar putea totusi sa se antreneze inainte in spatele casei ca cei doi;

  E jale Stimabile si o sa fie si mai rau, la cum comentau stirea pe site!

 2. ice4you® says:

  Draga tovarase Vasile, poate suna iara alarmist, dar eu unul sunt oripilat si tot mai ingrijorat de tendintele astea extremiste care nu au adus si nu vor aduce absolut nimic bun, nimanui! Nici Hitler la inceput nu era vazut ca o amenintare ci mai degraba ca o gluma proasta de prin berarii, iar SA doar o banala adunatura de neispraviti certati cu legea, pana cand totul s’a transformat in ceva sinistru care a lasat urme sangeroase si adanci in istorie, tocmai pentru ca au fost ignorati de aia prea aroganti sa ii vada mai mult de atat.

  E ok, ba chiar sanatos sa ai optiuni politice diferite intr’o democratie, sa protestezi cand ai motive intemeiate, sa intri in dezbateri cand e cazul, dar nu e ok deloc sa faci asta la modul anarhic si de ce nu, cu metode teroriste pana la urma!

  In ce ii priveste pe idioti, au apucat sa arunce cateva si inspre sediu conform stirii, o sticla lovind si cladirea sediului, astea care au ramas bag seama ca le’au lasat pe caldaram cand au fost surprinsi de cineva. Sper sa ajunga unde le este locul si sa nu fie ignorati pentru a crea precedent cu e si asta, ca din cate imi aduc aminte acum vreo luna a mai avut loc un eveniment de genul asta la un sediu PSD din tara.

  Pe final, da .. pe mine unul m’au pus serios pe ganduri mai ales comentariile de pe site!

 3. vasile says:

  Din pacate Stimabile opinia generala e pro… molotoave. Tanara generatie cu teluri putine si neclare in viata e indreptata spre violenta si dispret in defavoarea valorilor traditionale, nu mai viseaza nimeni sa construiasca, orizonturile sunt limitate si frustrarile lor “bine” canalizate. E nevoie de o scanteie si carne de tun va fi din belsug negative Bine zici, cand zici…. Basescu a impartit tara in doua pana la copii de gradinita, a facut tabere din orice si acum lumea vede in himere dusmani, comunisti, securisti, toti sunt catalogati imediat, s-a intamplat si se va intampla, istoria intodeauna se repeta!

 4. ice4you® says:

  Bre Vasile, oricat imi place sa te contrazic stiindu’te un de nadejde partener in ale dezbaterilor, de data asta, cu toata durerea, trebuie sa fiu de acord cu tine, cu exceptia ca din ecuatie nu il voi scoate pe Iohannis, care in loc ca macar sa nu promoveze ura asta mai departe, a dus la apogeu opera marinarului, sadind atat de multa ura in tara asta, incat zeci de ani de amu inainte o sa tragem dupa ea, cum am tras dupa anii grei de comunism!
  Jalnic …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.