Stiri din Republica Procurorilor Securistan: DNA trage semnale de alarma la deciziile CCR (updated)

COMUNICAT

În contextul discuțiilor generate de comunicatul emis de Curtea Constituțională a României (C.C.R.) la data de 30 mai 2018, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită punctul de vedere exprimat de procurorii D.N.A.
Este momentul să tragem un semnal de alarmă și să ne exprimăm îngrijorarea față de potențiala afectare a statutului de independență a procurorilor, care reprezintă o premisă esențială a luptei împotriva corupției. Fără garanțiile legale existente în prezent, lupta împotriva corupției nu ar fi fost posibilă, iar pierderea acestor garanții riscă să afecteze grav investigațiile desfășurate de procurorii anticorupție.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Asta este tot ce a putut sa baseasca DNA prin vocea Laurei Codruta Kovesi in urma deciziei CCR, ce pentru mine unul si in traducere libera nu este decat inca un indemn direct si fatis la anarhie intr’o tara in care DNA ar trebuie sa fie inca unul din garantele unui stat de drept!

In fiecare zi zic ca mai rau nu se poate, dar in acelasi timp ma rog sa ne fereasca Dumnezeu, ca rau am mai ajuns!

P.S. Intre timp, Werner Klaus a fugit sa se planga la ma-sa in Jermanica …

Update: daca a lasat’o si tractoristul din brate, se cam impute treaba …

Augustin Lazăr, după decizia CCR: „Din momentul în care va fi publicată în Monitorul Oficial, devine general obligatorie”

Sursa.

In traducere libera:

Codruta, go home!

 

3 comentarii la „Stiri din Republica Procurorilor Securistan: DNA trage semnale de alarma la deciziile CCR (updated)”

  1. Iote ce zicea Zegrean la Digi:

    „În legislația românească nu există nicio sancțiune pentru nerespectarea unei decizii a CCR și nu există pentru că noi ne-am declarat stat de drept. Deciziile justiției trebuie respectate. Singura țară în care se pedepsește nerespectarea deciziei Curții e Rusia. Noi suntem în această situație. Se pune întrebarea dacă președintele poate sau nu. Dacă suntem stat de drept, decizia trebuie respectată.”

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura