Sfarsit de toamna in Herastrau

Ultimele zile de toamna 2013 au fost daruite cu vreme buna de care am vrut sa profit cat de mult s’a putut. Si pentru ca Herastraul este unul dintre cele mai mari si frumoase parcuri din Bucuresti, m’am inarmat cu Canon’ul plus obiectivele din dotare si dupa ce am inchiriat o bicicleta (coada mare fraticule) am pornit intr’o calatorie de vis prin acest mic regat al toamnei care mi’a umplut ochii si sufletul de culori.

Galerie foto.

Dar cum cuvintele sunt de prisos … las imaginile sa vorbeasca in continuare, n’Joy …

4 comentarii la „Sfarsit de toamna in Herastrau”

  1. Multam fin … dar ma flatezi! laugh Inca sunt la stadiul experimental … mai am multe de invatat/experimentat cu toate ca fara lipsa de modestie recunosc ca progresele si evolutia incep sa fie tot mai vizibile iar asta ma bucura.

    Răspunde
  2. Multumesc! 😉

    Senzorul de 24 Mpx de la Nikon D3200 este o sabie cu 2 taisuri pentru ca punerea lui in adevarata valoare presupune achizitia de optica de la scumpa in sus care sa compenseze nivelul de zgomot ce poate aparea. Prietenei tale ii recomand sa renunte cat mai mult la partea auto si sa experimenteze cat se poate de mult pe partea de manual, iar pentru Photoshop sa lase doar micile corectii de expunere, contrast, luminozitate. Din cate am vazut acel Sigma este destul de soft … si pe Canon sunt cam la fel de aia am preferat Tamron … sunt mai sharp dupa cum ai remarcat si tu deja.

    Succes la experimentat in continuare si lumina buna! 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura