Taxa pe vouchere de bicicleta de la ANAF si hipsterul lovit la operatie

Anul trecut Primaria Capitalei dadea pomana vouchere de 500 lei pentru cumpararea de biciclete. Bucurie mare in hipsterimea #muiepsd, se umpluse OLX’ul de bisnismani care isi vindeau bonurile obtinute, unii dintre ei chiar si cu jumatatea din valoarea lor. Anul asta, ANAF le’a facut o surpriza neplacuta si i’a anuntat ca au de dat impozitul la stat pentru acele bonuri, adica vreo 50 lei/cap de biciclist de ocazie.

Vestea a inflamat instant hipsterimea si mai ales pe aia de au fumat banii aia de multa vreme iar acum s’au vazut in situatia in care trebuie sa plateasca 50 lei pentru „bicicleta altuia”, strigand si cat ii tin bojocii ca defapt ei au vandut bonurilea alea mult mai ieftin, dar sunt taxati la intreg. rofl

Rad de cateva zile de zbaterea hipsterilor loviti la operatie de cruzimea taxelor! Bai, asa ceva nu se poate … TAXE pe pomana, ca Dragnia sa aiba bani de pensii? laugh

 

3 comentarii la „Taxa pe vouchere de bicicleta de la ANAF si hipsterul lovit la operatie”

  1. De fapt Dragnia dictatorul le dă un pic de muie înapoi, via ANAF .. pomana nu trebuie impozitată, dar cum tefeleii pretind că nu primesc pomană de la ciuma roșie, se cheamă că este venit, și trebe plătită zeciuială .. măcar de-ar fi muncit pentru banii ăia .. dacă nu i-au muncit, nici pomană nu a fost, înseamnă că i-au furat .. vine cacamitru și îi bagă la pușcărie .

    Răspunde
    • La Caramitru al batran, hipster din ’90, i’as recomanda sa il bage dracu la dezintoxicare p’asta micu’ cat mai e vreo sansa, desi securismul din sange nu iasa in veac! Vai de mama lor de „revolutionari”, lingai de cizme.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura