Underworld: Awakening


Nu este cel mai bun film al seriei … pentru ca este inceputul alteia … sau cel putin eu asta am inteles din acesta parte a acestui film. Daca in partea trecuta, povestea parea ingropata, asa cum ii spune si titlul, aceasta parte este un soi de “trezire” a seriei, readucand in actualitate vesnica lupta dintre vampiri si varcolaci.

Efecte speciale “la greu”, actiune si sange cat cuprinde … toate in 3D. Acest film in mod cert merita vazut intr’un cinematograf asa cum l’am vazut si eu! Este pacat sa ratezi o asemenea exprienta in timpul in care te pregatesti pentru cea care se pare ca va veni. Una peste alta, desi scurt, mie unul mi’a placut si asa cum am mai spus, l’am luat ca si un INTRO pentru ce va urma! Ca tot e weekend … faceti rezervare la bilete! 😉 N’joy!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. mireasa says:

    nu imi vine sa cred ca au mai scos un sequel. Primul Underworld a fost cel mai bun, restul au devenit foarte foarte comerciale.