Pareri despre ACTA

Si parca unora nu ar fi rau daca li s’ar lua dreptul la opinie …

Spuneti NU etnobotanicelor!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

 1. prietenul de la bere says:

  Dupa ce am ras una buna mi-am dat seama ca ii chiar trist unde ajungem.
  Dracii mei prieteni,in desele si lungile petreceri la UN pahar de vin de la,stim noi cine,nici vb sa fi ajuns in asa stari.Din contra parca creierasu si ideile erau din ce in ce mai bune(nu tot timpu:sa nu uitam ca am mai sarit si garduri si mancat zapada din jurul unei cabane…)
  Si uite asa am ajuns la un subiect tare drag mie si la niste clipe pt care mi-as da ani buni din viata sa le mai retraiesc.Oricum toti acolo ajungem asa ca du-te dracu.

 2. ice4you® says:

  Deci cum spuneam … NU etonobotanicelor … ce e natural insa de la Dumnezeu e dat si tot de el primit! Lasa prietene de la bere, ca vin om mai gasi, bere este iar zapada ne da Dumnezeu se pare ca fara numar! laugh Si da dracul meu prieten … atunci parca aveam ideei mai limpezi si mai clare decat acum laugh Deh … aveam in sistem suficienta insipiratie! laugh
  Un dute dracu din tot sufletul si tie!

  P.S. Ma intreb ce dracu or intelege cei care mai dau pe aici din cand in cand … citind aceste comentarii fara sens pentru ei?! laugh laugh laugh