(unii)Romani(i) au talent (altii se fac de ras) – sezon nou, ep. 1

Pentru mine unul Romanii au talent, este una dintre cele mai bune productii de televiziune dupa ’90 incoace si o zic de data asta fara nici o urma de ironie! In afara de paralizatul ala de Mihai Petre nu prea are ce sa te enerveze in emisiunea aia ba chiar dimpotriva … daca te uiti la ea chiar te binedispune, realizarea ei de catre MediaPro fiind la inaltime.

Ca tot a inceput un nou sezon, bineinteles ca nici acesta nu a fost lipsit de unele momente bune dar cele mai multe penibile ca doar (unii)Romani(i) au talent (altii se fac de ras).

Daca ar fi sa fac un top al momentelor bune acesta ar arata cam asa:

… iar un top al celor mai penibile momente arata cam asa …

… episodul 2 al preselectiilor inregistrate se va transmite la ProTV, vineri 24 februarie 2012 incepand cu orele 20.30. n’joy! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Barbu says:

    Multe salutari din Canada, eu sunt mandru ca sunt roman si toti copii mei stiu romana. Va salut pe toti, va iubim, ne e dor de acasa.