Adaptare la criza

Criza economica loveste crunt si in piata de sex la toate nivelele, astfel ca de la muncitorul de rand care nu isi mai permite un scurt prin boscheti, pana la altadata prosperul om de afaceri care tot scurt vroia insa intr-un alt peisaj, toata lumea sufera si cel mai tare fetele care prestaza cea mai veche meserie din lume! Dar cum fetele se adapteaza in functie de situatie … s’a ajuns chiar la sex pe caietel … astfel ca daca pana acum la poarta fabricii sau a firmei ii mai asteptau din cand in cand nevestele pentru a merge la cumparaturi, acum ii asteapta curvele in ziua de salar cu carnetelul in mana …

  • 22.05.2011 – una bucata normal scurt: 50 lei
  • 26.05.2011 – studioul slagarelor : 30 lei
  • 30.05.211 – meniu complet cu bonus la pachet: 70 lei

Total: 150 lei, plus datoria rezultata de la prezervative, ca mereu cere de la mine, neavand bani sa isi ia si ii este rusine sa ia pe credit de la alimentara din cartier.

Unora poate ca li’se pare comic … dar eu am fost martor la o asemenea scena laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. 2fast says:

    Fie viata cat de rea, pasarica tot gasesti =))