Am folosit “Inspectorul padurii”

Am verificat doua masini care transportau lemn si pentru mine unul nu a fost nici o surpriza sa aflu ca nici unul din aceste transporturi nu era autorizat ci … lemn furat. Am sunat la 112, am fost transferat la politia din zona unde am vazut camioanele … iar de aici incolo din pacate nu stiu daca s’a mai intamplat ceva, ramand doar cu speranta ca si’au facut treaba. Asta cred ca este o problema destul de frustranta pentru cei care folosesc aplicatia (si va recomand sa o faceti ori de cate ori intalniti masini cu lemne, de ieri cica se pot verifica si carute, vagoane, vapoare etc) pentru ca teama imi e ca cei care fura lemn in anumite zone fac parte dintr’o mafie ce este mana in mana cu autoritatile din acea zona, care asa cum au inchis ochii si pana acum o vor face si in continuare atata vreme cat tu ca contribuabil care raporteaza o hotie nu ai nici un control asupra actiunilor ulterioare, iar aici cred ca ar trebui lucrat in ce priveste aplicatia!

Pe de alta parte, deja au inceput sa se adapteze baietii, mai nou la gatere aduc lemn cu ajutorul unor masini ce au pe ele niste containere inchise si chiar TIR’uri cu prelata! Sunt mult mai greu de indentificat in acest fel cu toate ca daca esti atent iti dai seama ca transporta lemn.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Vasile says:

    Sa fii sigur ca si-au facut treaba, au verificat inca odata daca transporturile erau “pastorite” de careva , nimeni nu mai fura lemn in ziua de azi fara “umbrela” sau “paratrasnet” laugh

  2. ice4you® says:

    Daca din 10 incercari macar una e reusita tot ii bine. smile

  3. Malin says:

    Banditii se adapteaza la vremurile noi. Asa a evoluat omenirea laugh