Cine sunt ministrii din guvernul lui Iohannis, pardon … Ciolos|Descriere de furocrat

Mi’se intoarce deja stomacul de la subiectul asta mai rau ca de la o diaree de elefant constipat. Nu stiu ce dracu mai e de zis, mai ales dupa mascarada de aseara cu garzi nationale, onoruri si ranjete tampe la nici 3 saptamani dupa ceia ce trebuia sa fie si sa ramana o durere colectiva de care s’au folosit toti cum au putut mai bine.

Lumanarile s’au stins, florile s’au uscat …

Mai raman doar suferinta fara margini a celor din spitale, lacrimile nesterse de pe chipul celor apropiati si multe intrebari fara raspuns acoperite de molozul lasat in urma revolutiei tinerilor frumosi si liberi.

Dar … sa vedem cu ce ne’am ales dupa toata mascarada ce a urmat tragediei unor copii ce au murit pentru ca altii sa se catere pe cadavrele lor nu ca sa supravietuiasca ci ca sa isi pastreze locul caldut din acelasi sistem a lui tu al cui esti? … via Ciutacu

Sistemul vs. noi la pauza: 56-0

Jos Ponta!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Vasile says:

    Iti crapa capul cand vezi ce radacini au unii tehnocrati, eee dar nu va panicati, doar coincidente scornite de niste comunisti nostalgici. Dormiti linistiti FMI are grija de voi!

  2. ice4you® says:

    Ai dreptate, batran comunist urat!