Cum arata buncarul de lux al miliardarilor

Construit in Germania, Rothenstein in locul unui fost depozit de munitie din cel de al doilea razboi mondial, buncarul milionarilor este unul dintre cele mai mari si luxoase buncare din lume care teoretic ar face fata oricarui scenariu apocaliptic.

Cum arata buncarul de lux al miliardarilor

Situat pe 15 nivele, complexul de lux denumit Vivos Europa One este evaluat la aproximativ 1,1 miliarde dolari fiecare apartament de lux construit la comanda are 260mp, putand ajunge pana la 460mp dotarile fiind de ultima generatie, cei care il cumpara platind insa si o taxa lunara separata pentru administrarea lui.

In cadrul complexului pe langa drumurile speciale de acces inspre diferite zone, se mai afla construite numeroase locuri de recreere si chiar un centru de detentie. Cei care isi permit achizitionarea unuia din spatiile de locuit din cele sapte nivele destinate acestui scop (restul au rol comun sau administrativ) tot ce trebuie sa faca in cazul unei catastrofe este sa ajunga la cel mai apropiat aeroport de unde vor fi transportati cu elicopterele special destinate acestui scop.

Sincer pe mine asemenea tentative de supravietuire in cazul unui cataclism ma amuza. Sunt abosolut penibile aceste tentative, pentru ca nu vad ce viata ar mai fi aia, daca sa prespunem ca ai supravietui acolo. Cum dracu ar fi sa traiesti ca un sobolan cate zile ai mai avea in plus fata de restul … si ce rost mai are?!

Alte pareri?

Un comentariu la „Cum arata buncarul de lux al miliardarilor”

  1. Ai citit Mancatorii de ziduri a lui Serge Brussolo? In fine, ma gandesc ca in caz de ceva inopinant,complexul nu o sa fie foarte populat…baietii de la intretinere, ala de la fabrica de paine, tipul care se ocupa de porti si femeia de servici..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura