De ce TAROM nu ofera curse low-cost?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  Ice, cand ai 20 de avioane si 2000 angajati, primul pas spre low cost ar fi sa schimbi vreo mie de angajati pe cel putin 50 de avioane .. da’ nu cred boeing sau airbus vor sa faca afacerea asta ..
  air berlinul s-a dus de rapa, cat sunt ei de nemti .. inafara de insolventa si restructurare masiva nu vad absolut nicio solutie .. avem 4 milioane de ‘navetisti’ care zboara cu orice, dar nu cu tarom .. nici macar un program de bilete gratuite cum a fost ala pentru studenti care a tinut in viata cfr calatori nu merge .. fiindca nu au avioane, piloti, nimic care sa poata zbura .. doar multe sindicate si taietori de frunza ..

 2. Vasile says:

  Wizz Air o sa-i omoare pe toti, a inceput cu Carpatair, era gata sa-i arda si pe Blue, Tarom e ca si pe butuci, astea sunt interesele…. americani este cu noi via Budapesta

 3. ice4you® says:

  Astia au avut si au soarta tuturor companiilor de stat de dupa ’89, gen Posta Romana, CFR, ROMTelecom si multe alte companii de servicii, care desi aveau mnopol, infrastructura si o piata uriasa, nu au fost capabili sa aiba parte si de un management demn de o piata concurentiala, ramanand prinsi in timp si cu metehne comuniste! Si iote asa, a venit 2007, care i’a prins cu pantalonii in vine (ca toata tara in rest) in loc sa ii prinda cu un management pregatit pentru deschiderea granitelor si a marelui spatiu european, iar in vremea in care TAROM se zbate sa supravietuiasca, alte companii private au inceput sa prospere de pe nisa asta.

  Ok, pe extern sa zicem ca ar fi greu sa faca fata, dar pe intern de ce mana draculului nu au fost in stare cu alea ~10 avioane care s’ar preta la asemenea curse? Daca se trezeau din vreme, amu se dezvoltau pe partea asta, dar nici aici in curand nu va mai fi loc, Ryanair dorindu’si sa intre agresiv si aici.

 4. Malin says:

  Pai are si Tarom low-cost. Cum sa n-aiba? Dar la ei low-cost-ul incepe de la 500 de euro/bilet laugh

 5. ice4you® says:

  Ala’i low-cost premium, sau cum? laugh

  Esti in urma rau de tot cu feed’ul Maline! mosking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: