M’a lasat bateria la laptop

Este vorba despre laptopul de la munca, un HP la care dupa 2 ani si jumatate nu mai tine acumulatorul mai mult de 10 minute.

Am incercat sa ii comand acumulator de unde am cumparat laptopul dar mi’au tras aia un scor de mi’au sarit capacele. Asa ca … m’am apucat sa caut pe net si am dat peste magazinul asta online unde pe langa preturile acceptabile am gasit una dintre cele mai mari oferte de baterii, acumulatori si alimentatoare posibile si imposibile. Ca tot mi’au dat transport gratuit, am mai zabovit pe la ei pe site si nu mica mi’a fost surpriza sa gasesc niste acumulatori destul de ieftin si ok pentru doua UPS’uri de la care imi cam luasem gandul sa le mai pun alti acumulatori pentru ca pretul la care ii gasisem prin alte parti depasea doua treimi din pretul unui UPS nou.

Deci daca cautati vreun baterie/acumulator/alimentator pentru aproape orice, va recomand aceste magazine online care mi’au dovedit si destula seriozitate prin livrarea comenzi la timp.

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Xtall says:

    Si eu am cumpărat de la ei.
    Nu găseam acumulator ptr un mobil, au facut comanda direct din Germania si intr-o săptămână l-am avut. Foarte prompți.

  2. ice4you® says:

    Da … sincer si la mine a fost foate ok treaba … nu il aveau in stoc la ei, dar mi l’au comandat din Ungaria (sau ceva de genu) dupa doua zile l’am avut la usa. Tot respectul.