Mihai Neamtu pe lista AUR la Europarlamentare

A fost greu sa trec peste asocierea lui Mihai Neamtu cu Traian-Petrov-Basescu si mai ales cea de malefica Monica Macovei, dar cunoscand ale tineretii valuri, l’am reevaluat ulterior pe conservatorul erudit Mihai Neamtu, mai ales de cand a avut curajul sa recunoasca faptul ca a gresit asocierea cu asemenea personaje de trista amintire, desprinzandu’se si de clica ‘telectualilor lui Basescu, fata de care a ales sa faca opinie separata in ultimi ani.

Atunci cand a anuntat Mihai Neamtu ca se retrage din politica am scris …

„Mihail Neamtu putea sa fie unul dintre tinerii politicieni cu una dintre cele mai puternice voci conservatoare! Mihail Neamtu ar fi putut astazi sa fie un lider al unui asemenea partid si in acelasi timp o voce din zona de dreapta conservatoare! Mihail Neamtu ar fi putut ca azi in loc sa isi scrie MEA CULPA simtindu’si sfarsitul politic aproape odata cu stingerea PMP si in felul asta si al ultimei farame din PDL, sa fi scris un mesaj de rasunet conservator in iuresul si debandada ce o avem pe scena politica, dupa ce un personaj toxic a aruncat in aer o tara doar pentru a ii fi satisfacuta pofta nepotolita de putere si onorarea datoriilor pe care le are la stapani.”

Da, Mihail Neamtu putea fi.

Pentru ca zi sa aflu ca revine in politica, alegand aceasta intoarcere alaturi de echipa AUR pentru Europarlamentare

„Să spunem asta, dacă ne este permis în Postul mare, tuturor creștinilor care s-au simțit umiliți la Referendumul din 2018, care a fost sabotat, tuturor creștinilor ortodocși, evanghelici, romano-catolici, greco-catolici, care s-au simțit umiliți când nu li s-a permis să sărbătorească Paștele, în 2020, tuturor creștinilor care s-au simțit jigniți de actualul președinte, Klaus Iohannis, care i-a făcut fundamentaliști, tuturor creștinilor care cred că viitorul este în mâna copiilor lor, le spunem să nu voteze această mincinoasă alianță PSD-PNL, să nu se lase cumpărați cu 30 de arginți, ci să voteze cu patrioții și cu conservatorii”

a spus Neamțu, intr’un interviu cu George Simion, care a confirmat in acelasi interviu prezenta lui Mihai Neamtu pe lista AUR pentru Europarlamentare, alaturi de Cristian Terhes, avocatul Gheorghe Piperea, Claudiu Tarziu, Printul Serban Dimitrie Sturza, prof. Radu Baltasiu, prof.  Avram Fitiu si Mugur Mihaescu.

Sa fie intr’un ceas bun si sper ca de data asta sa nu ma mai dezamageasca!

14 comentarii la „Mihai Neamtu pe lista AUR la Europarlamentare”

 1. Grea dilemă … îmi vine în minte un banc, care-i diferența dintre un pedofil și un pediatru? Pedofilul chiar iubește copiii!
  Iată acum îl auzim pe domnul Neamțu îndemnîndu-ne să lăsăm copiii să vină la el. bomb

  E ceva în personajul ăsta care mă face să-l asociez involuntar cu Antonio Gramsci.

  Răspunde
  • Nu ca sunt eu avocatul lui, dar ce pot sa spun este ca are si el, ca orice om, pacatele lui, dar nici pe departe atat de grave ca alea de care il banuiesti matale poate in urma vreunei exprimari nefericite! smile In rest, orice poti zice de Neamtu, dar mai putin ca ar avea vre’o farama de ideologie neomarxista in fibra. Acum, cam asta pot eu sa zic, ce conteaza pentru mine este faptul ca e un consevator tanar si citit, departe de restul pleadei de inculti cu facultati pe care ii vedem prin politica romaneasca. Ar avea un viitor in directia asta, sa vedem daca reuseste ca macar de data asta sa se tina de el. hi

   Răspunde
   • @ice, viitorul lui Mihai Neamțu nu mă interesează, fără supărare. Nici el nu-mi mai poate stârni vre-un fior. În viață anumite lucruri în raport de o anume persoană, ți se întâmplă o singură dată, când se petrec prima oară, apoi așa rămân. Dacă cineva te-a înșelat, rămâi înșelat, dacă te-a furat, rămâi furat etc.
    În cazul de fată dacă te-a amăgit, rămâi mințit sau dezamăgit cu rezerva că trebuie să te prinzi ca ai fost mințit.
    Din listă evocată de tine rezonez cu Cristian Terhes, avocatul Gheorghe Piperea, prof. Radu Baltasiu, si Mugur Mihaescu.
    Legat de cei pe care i-am omis din lista ta, doar afirm că amneziile și amnistiile în fața urnei de vot nu fac decât să stimuleze carierismul politic al lichelelor. Parcă m-am săturat de chelnerii de bacșișuri mici care imi tot povestesc cât de minunat este că sub pretextul că mă reprezintă, imi fură haina lăsată la garderobă.

    Răspunde
    • Tovarase, am fost si eu tanar si poate ca am gresit multora, mai ales atunci cand ai o idee si te tii de ea. Anii trec si abia timpul si perciunii albi le ofera unora sansa sa isi recunoasca greselile si in acelasi timp sa se dea pe brazda, dar nah, nu e dat la toti ca nu toti merita. Find omul care a invatat asta in timp si primind si eu la randul meu dreptul la a doua sansa, am invatat sa o acord si eu la randul meu, dar asta se intampla doar o singura data, pe modelul obrazului intors. Ok, stiu, multi judeca asta ca principala slabiciune a crestinilor, eu zic ca e doar uman. Amu, no, stii cum e, putem fi de acord si in dezacord, important e ca exista dialog! victory

     Răspunde
 2. Tovarășe, Neamțu are 45 de ani! Cam cât să îl mai fezandăm? Nici pe mine nu mă interesează viitorul lui, căcamăsta e tot șpilul, dar așa, ca chestie, ce alăturare de indivizi și pe la ăia! Căcamatât de proști ne cred… pardon Și ce mare chestie vor face pentru noi? Când au făcut? Singurul aspect în care îi dau dreptate sociologului în blană de oaie ( că dacă tot scriu azi, atunci s-o facem laaată laugh ) este că merităm. Știm tot ce contează să știm, dar facem ca bibanii. Și apropo, deunăzi, pe unul din conturile sociologului, acesta postează că : “Prezența la vot va fi de 47%” . Cam cât le-a dat, tot el, comasaților, de fapt identic. boast La comentarii, care cer extra click-uri, greu! pardon zgârcit și oarecum constrâns detaliază pentru oile negre, dar pe modelul Erevan, că el de fapt se referea la locale și, click- mai precis, doar la București. beee Tot el i-a trâmbițat revenirea matematicianului de renume, cel care s-a umplut de faimă în pandemie, motiv pentru care trântise ușa rețelei, că nu îl meritau fanii ( pe care îi umpluse la rândul lui de groază ), ăla, tipul cu “ cheile” , coincidența naibii, taman acum, când vin alegerile. Curat, uscat, tuns corect…Nou! sarcastic
  Pardon, pe obrazul meu, nici măcar în post să nu conteze! beee

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura