Sa’mi bag p0la … s’au inselat si maiasi!

Cine a fost destept a facut bani de pe prosti … sa ii foloseasca sanatos … cineva doar sa aiba mila de aia din buncare si sa ii scoata dracului afara ca nu ii gaseste Mos Craciun! laugh

In Rusia s’au vandut din greu kituri de supravietuire … unul dintre ele includea si votca … ghicici pentru care a fost cea mai mare cerere?! laugh Intrebat un rus daca si’a luat asa ceva a raspuns sec:

“De ce mi’as lua … votca oricum niciodata nu este indeajuns!”

Hai … Doamne ajuta la toata lumea … ati scapat de sfarsit … intorceti’va de acum la cozile din supermarket! laugh

Intr’un final se pare sa sfarsitul lumii va veni pentru fiecare dintre noi … pe rand … la fel ca si pana acum!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Yamasha says:

  hahaha, rusii number 1smile

 2. Salvamont Petrosani says:

  No buna ziua,

  No mai nenea Ice bine ca ai scris postul asta ca altfel ma aflam intr-o mare dilema, nu eram sigur daca s-a petrecut ceva ori ba ca eu am cam dormit ieri toata ziua, ca sunt de servici, si imi era frica ca am ratat momentul. Deci e bine ca nu am ratat nimic :)).

  No fain ianosag si cu mayasii astia :)), e lasa ca na fi bai ca so inselat si ei, noi sa fim sanatosi si sa ne revedem cu bine si voiosi.

  Va pupam si va imbratisam cu drag,

  No hai noroc bun!

 3. ice4you® says:

  No ca nu ai pierdut nimic … eu am facut doar haz de necazul (inchipuit) al unora. laugh

  Salutari la Mos Craciunul belgian! Sa va aduca ciocolata de aia buna, bere multa si sanatate multa sa va bucurati de ele! laugh

  Doamne ajuta si sarbautori fericite! laugh