Si’a revenit LG’ul

Dupa ce a facut o baie de zile mari intr’o galeata cu apa de unde l’am recuperat dupa vreo 10 minute, se pare ca LG’ul meu si’a revenit ca prin miracol dupa ce a stat cu bateria scoasa vreo saptamana. Se pare ca nu a ramas cu sechele … ba chiar i’a priit baia ca merge de trasneste.

Mi’a fost dor de el sau i’am simtit lipsa?

Pot raspunde cu un raspicat NU! … batranul meu N81 si’a facut si isi face datoria cu brio, mai ales ca il incarc odata la cateva zile de unde am avut confirmarea ca pentru mine o balarie de smartfion a fost si este mai mult un moft, ma pot descurca bine mersi si fara asa ceva … ba chiar ma simt mult mai liber si linistit cand am un telefon care este doar un telefon si atat ce nu imi da de munca suplimentar.

La voi cum e? Ati mai putea renunta la smartfion in favoarea unui banal telefon sau chiar deloc? laugh

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Marius says:

    Se poate renunta… laugh Asta daca nu esti onliner …

  2. ice4you® says:

    Imi place atat de mult viata si micile ei vicii ce merita traite nu visate, incat unde dracu sa mai gasesc loc si pentru online’ul pacii?! laugh Prefer de departe ca in loc sa frec un telefon pe net sa beau o bere care nu e o bere, o bere is doua beri … cu un prieten … eventual la foc langa un ciaun unde tocmai ce se perpeleste un pui cu usturoi sau musteste un gulas al carui miros ii face pana si pe ingeri sa coboare langa noi. In vremea asta ca sa nu te trezesti cu invitati inutili si/sau oameni care sa te frece arunci telefonul intr’o galeata cu apa din care il scoti cand iti mai aduci aminte.

  3. Radu says:

    frate, nu am, nu imi propun si nu voi detine unul. Ma lasa rece gadgeturile astea. Personal, am in obiectiv o memorie eexterna de 2 TB!