Sony lanseaza … jacheta cu aer conditionat!

Nu e nici o gluma, priviti mai jos, ce a fost in stare sa inventeze un tehnician de la Sony …

Noua jachetă, inventată de Hiroshi Ichigaya, fost tehnician la Sony, în prezent preşedintele companiei Kuchofuku, produce un curent circular de aer care accelerează evaporarea transpiraţiei. Două motoraşe cusute în partea din spate pompează aer proaspăt în jurul corpului, până spre guler şi capătul mânecilor. Umezeala poate trece prin ţesătură.

Motoraşele – cu un diametru de 10 centimetri – sunt alimentate de baterii de tipul AA, care au o durată de funcţionare de câteva ore, sau pot fi conectate la un computer printr-un cablu USB. Părţile electrice pot fi detaşate înainte de spălare.
gandul.info

Nu ar fi rau daca ar inventa si una cu paratrasnet! laugh

Deci, v’ati cumpara asa ceva?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...