Volkswagen – sau cand schaisse iese la suprafata

Nu are rost sa povestesc care-i smenu, il stiti.

Mai interesant mi se pare faptul ca se va lansa o megaancheta in Europa. Si care va viza cam toti producatorii. Si modul in care sunt testate masinile.

Sunteti un pic nedumeriti?

De obicei astfel de teste au loc in medii controlate, in laboratoare, unde anumite sisteme de pe masina sunt oprite. Asa au putut fi pacalite softurile de testare.

Baetii care au descoperit smenu au testat masina…PE SOSEA. Cosmar, nu alta, pentru motoristii din State, unde guvernul vrea sa testeze pe toata lumea asa.

Care o fi the next schaisse?


 

Add by Ice

Tsunamii’ul a tranversat oceanul si a lovit in plin si piata europeana prima fiind cea germana unde au mai fost depistate intre tip 2,8 milioane de autoturisme VW care au fentat testul la noxe cu acelasi software similar ca un USA.

Ca sa fiu sincer, am impresia ca in conditiile astea in care scandalul creste de la o zi la alta, pe VW nu ii mai scapa nici Arsenie Boca!

Intre timp au fost luati in vizor si BMW, deocamdata modelele SUV diesel iar ancheta tinde sa se extinda cam pe la toti producatorii auto cu efectul unui bulgare de zapada pornit la vale.

In timpul asta guvernul din Romanica nu isi bate capul cu poluarea si alte minuni ci cu cat au fost ei fraieriti la timbrul de mediu, desi intre timp au cumparat VW Polo cu cel mai prost motor posibil (1,2L TSI) pentru Politia Romana!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Redoo says:

    Lovitura asta e binevenită. Ma gandesc ca dupa un asemenea soc, producatorii vor lua tot mai in serios trecerea catr e alt tip de combustibil. Cat despre statul roman…asta sa fie cea mai mare ţeapa a lui.

  2. Radu says:

    marea problema este ca totii cumparatorii de diesel au platit banii pentru asa zise masini premium, eco friendly blablabla, iar acum in Vest consumatorii se grupeaza pentru a da in judecata sa isi ceara banu inapoi.
    Fraiereala la taxele de poluare este nimica toata fata de faptul ca au fentat normele de poluare, or pentru asta se vorbeste de amenzi calculate per fiecare masina vanduta, adica miliarde de parai! Sic transit Gloria auto germanus!